Amp
Ana Sayfa Yaşam Disney Plus Filmleri! Ölmeden Önce İzlemeniz Gereken Liste

Disney Plus Filmleri! Ölmeden Önce İzlemeniz Gereken Liste

0

Disney Plus, Disney’in popüler film ve televizyon programlarını sunan bir dijital yayın platformudur. Bu platform, geniş bir film kütüphanesi sunmaktadır ve çoğu izleyiciye hitap edecek birçok farklı türde film bulunmaktadır. Bu yazıda, Disney Plus’ta bulunan en popüler filmlerden bazılarını inceleyeceğiz.

Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars serisi, Disney Plus’ta mevcut olan en popüler filmlerden biridir. Son filmleri olan Star Wars: The Rise of Skywalker serinin sonunu getiriyor. Bu filmde, bir grup kahraman, Galaksi’nin kaderini belirleyecek bir savaşa girişiyor.

The Lion King

Disney’in en sevilen animasyon filmlerinden biri olan The Lion King, ayrıca Disney Plus’ın en çok izlenen anime filmlerinden biridir. Film, Afrika’da yaşayan bir aslanın kral olma mücadelesini anlatıyor. Bu animasyon filminin, şimdiye kadar yapılmış en başarılı filmlerden biri olduğu düşünülmektedir.

Frozen 2

Disney’in sevilen animasyon filmlerinden bir diğeri olan Frozen 2, bu filmde, Elsa, Anna ve arkadaşları, büyülü ormanın gizemlerini keşfederler. Bu animasyon filminin müzikleri de oldukça popülerdir.

Avengers: Endgame

Marvel sinematik evreninin en büyük filmi olan Avengers: Endgame, Disney Plus’ta da mevcuttur. Bu filmde, tüm süper kahramanlar Thanos ile savaşıyorlar ve evreni kurtarmak için elinden geleni yapıyorlar.

Aladdin

Disney’in ünlü animasyon filmi Aladdin, Disney Plus’ta da izlenebilir. Film, bir dilenci olan Aladdin’in, cadı Jafar’ın kötü planlarını bozmak için mücadele etmesini anlatıyor. Filmde ayrıca Will Smith’in canlandırdığı cini de izleyebilirsiniz.

Toy Story 4

Toy Story serisinin son filmi olan Toy Story 4, Disney Plus filmlerindendir. Bu filmde, Woody ve arkadaşları, yeni bir oyuncak olan Forky’yi korumak için bir yolculuğa çıkıyorlar.

Mulan

Disney’in orijinal animasyon filmi Mulan, Disney Plus’ın anime tarzı filmleri arasındadır. Çin’in İmparatorluğu döneminde bir kızın, babasının yerine savaşa gitmesini konu alıyor.

The Little Mermaid

Disney’in popüler animasyon filmi The Little Mermaid, Disney Plus’a ait bir filmdir. Ariel adlı bir denizkızının insan dünyasına duyduğu ilgiyi ve aşkı anlatıyor.

Hollywood Stargirl

Hollywood Stargirl bir Disney Plus filmidir. Filmin konusu ise; Stargirl Caraway’in hayatı, annesinin Los Angeles’ta bir film için kostümler tasarlayan bir işe girmesiyle bambaşka bir hal alır. Annesi ile Kaliforniya’ya taşınmak zorunda kalan Stargirl’ün en büyük hayali profesyonel bir şarkıcı olabilmektir. Genç kız yeni hayatında, yolu kesiştiği insanlarla birlikte farklı dünyalara yelken açar.

Sneakerella

Sneakerella Disney Plus’ta yayınlanan en dikkat çekici filmler arasındadır. Konusu; El, bir zamanlar rahmetli annesine ait olan ayakkabı mağazasında çalışan, gelecek vadeden bir spor ayakkabı tasarımcısıdır. Sanatsal yeteneğini, üvey babasından ve kötü ruhlu iki üvey kardeşinden saklar. El, efsanevi basketbol yıldızı ve spor ayakkabı kralı Darius King’in kızı Kira King ile tanıştığında, ikilinin spor ayakkabılara olan karşılıklı ilgileri üzerine bir bağ kurarlar. El, Kira’nın desteğiyle profesyonel bir spor ayakkabı tasarımcısı olma hayalinin peşinden gitmek için yeteneğini kullanmak ister.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Lütfen Bekleyin...

Abone Olun

En son eklenen haberlerden haberdar olmak istermisiniz? İlk öğrenen olmak için aşağıya e-posta adresinizi ve adınızı girin.
Exit mobile version