Perşembe, Mayıs 9, 2024
Ana SayfaGündemGördüğünüz Yerde Kaçmanız Gereken İnsan Tipleri

Gördüğünüz Yerde Kaçmanız Gereken İnsan Tipleri

Bazı insanlar yararından çok zararlı dokunduğu için uzak durulması gereken türde kişilerdir. Bu tarz insan kişiliği ile karşılaştığınızda direkt olarak uzak durmayı deneyebilirsiniz. Belli başlı karakteristik özellikle sıraya sahip olan kişilerle dost olmaktan kaçınabilirsiniz.

Kararsızlar

Kararsız olan insanlar her konuda bunu yaptıklarında karşı taraf açısından bu durum sinir bozucu olabilir. Bir yandan çabuk karar değiştiren ve ne istediğini tam olarak bilmeyen kişiler hem sosyal hayatta hem de her açıdan insanı yorar. Bu yüzden bu tarz kararsız insanlardan uzak durmak her zaman daha doğru olur.

İyi Gibi Görünenler

Fazlasıyla iyi davranan ve sürekli olarak size iyi görünmeye çalışan kişiler sizi manipüle etmeye çalışıyor olabilir. Bir yandan hayatınıza müdahale etmeye çalışabilir ve karışabilirler. Bu yüzden iyi gibi görünen fakat hayatınıza müdahil olmayan kişi çalışan kişilere karşı dikkat etmeli ve mesafenizi korumalısınız.

Aşırı Rekabetçiler

Sürekli olarak rekabet içerisinde olan arkadaşına bile kendine rakip olan kişilere mesafeli olmak ve samimiyet kurmamak daha doğru olur. Siz de kendilerine rakip olarak verecekleri için yaptığınız her hareketi kendilerine feyz alarak aynısını yapmaya çalışabilirler.

Her Şeyi Kontrol Etmek İsteyenler

Sürekli olarak her şeyi kontrol altına almak isteyen kişilerde genel bir diktatörlük bulunduğu için genelde anlaşması zor karakterlerdir. Bu yüzden de kontrolcü insanlardan uzak durmak ya da mesafeli olmak her zaman doğru olandır.

Sürekli Mağdur Olduğunu Söyleyenler

Sürekli olarak mağdur olduklarını ifade eden ve sık sık acı çekiyor yapmayı tercih eden kişilerden uzak durmakta fayda var. Mağduriyeti oynayan kişiler genelde karşılarındaki kişi de duygu sömürüsü yapmayı hedefledikleri için bu tarz kişilerden uzak durmakta fayda var.

İki Yüzlü Davrananlar

İki yüzlü davranan ve herhangi bir kişiye gülüp arkasından konuşan kişilerden uzak durmakta yarar var. Başka bir kişiye karşı iki yüzlü davranan kişiler muhtemelen size de aynı tavrı uygulayacaktır. Bu yüzden de bu tarz insanlara karşı mesafeli olmak da yarar var.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar