Pazar, Mayıs 19, 2024
Ana SayfaGündemLaca Case De Papel Oyuncuları

Laca Case De Papel Oyuncuları

Her sahnesinin milyonların aklından çıkmadığı muhteşem dizi La Casa De Papel… Dizi, bir grup insanın bir araya gelerek yaptığı büyük soygunları ele alır. Senaryo oldukça dikkat çekici fakat oyuncuları da es geçmemek lazım. Bütün oyuncular izleyiciyi etkiliyor ve adeta oynadıkları karaktere bürünüyorlar. Durum böyle olunca izleyiciler tek bir soruyla karşı karşıya kalıyor; La Casa De Papel oyuncuları kimdir? Oyuncular dizideki karakterlerinin yanı sıra özel hayatlarıyla da ilgi odağı haline geldiler.

La Casa De Papel Oyuncuları Kimdir?

Dizi de karakterlerin takma isimleri de oldukça dikkat çekmekte. Profesör, Tokyo, Nairobi, Rio, Denver, Berlin, Oslo, Helsinki. Bunlara ek olarak, peşlerinde bu örgütü çökertmeye yönelik hamleler yapan fakat profesörle yaşadığı aşk sonrası gruba katılan Lisbone.

Dizideki isimleri ve karakterleri oldukça dikkat çekiyor. İzleyici bu oyuncularla bağ kurup diziyi heyecanla izledi. Dizi sonrası en çok merak ettikleri ise La Casa De Papel oyuncuları. Oyuncular dizi sayesinde ilgi odağı halindeler. İnsanlar gerek sosyal medya hesaplarından gerekse arama motorlarından oyuncular hakkında bilgi edinmeye çalışıyor.

La Casa De Papel Oyuncuları

 Bütün ekibi bir araya getiren Profesörden başlayalım. Dizideki gerçek adı Sergio Mrquina’dır. Grubun lideri ve operasyonların plancısıdır. Gerçek ismi Álvaro Morte olan oyuncu, 1975 İspanya doğumludur. Dizi oyunculuğunun yanı sıra tiyatro oyuncusudur. Birçok kez en iyi erkek oyuncu ödülü almış ve birçok dizide oynamıştır.

Profesörden bahsedip kardeşi Berlin’i atlamak olmaz. Dizideki ismi Andrés De Fonollosadır. İlk sezon kendini takım arkadaşları için feda edişi hafızalarda yerini çoktan aldı. Gerçek ismi Pedro Alonsodur. Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Birçok ödüle aday gösterilen oyuncu, 1971 İspanya doğumludur. Gruba sonradan katılan ve profesörle aşk yaşayan Lizbon’a gelecek olursak dizideki ismi Raquel Murillodur. Gerçek ismi Itziar Ituño’dur. Diğer oyuncular gibi İspanya’da doğmuştur.

Kod adı Tokyo olan dizide kendini oldukça sevdiren ve dillerden düşmeyen Silena Oliveira.Gerçek ismi  Úrsula Corberó olan oyuncu bu mesleğe 13 yaşında adım atmıştır. Dizi ve film oyunculuğu yapan Úrsula, 1989 İspanya doğumlu. Tokyo ile büyük bir aşk yaşayan grubun küçüğü Rio. Dizideki adı Aníbal Cortéstir. İspanya’da 1996 yılında doğmuştur. Gerçek adı Miguel Herrán olan oyuncu, Elite dizisinde de rol almıştır. Aynı zamanda 2016 yılında en iyi çıkış yapan erkek oyuncu ödülünün sahibidir.

La Casa De Papel Diğer Oyuncular

Oyuncular, izleyenlerin sevdikleri karakterlere kimlerin hayat verdiğini merak etmeleri üzerine arama motorlarında sıkça arananlar arasına girdiler. Her ne kadar karakterleri ile bütünleşseler de seyirci gerçek hayattaki kimliklerini merak ediyor. Durum böyle olunca ilgi odağı tek bir soru ortaya çıkıyor; La Casa De Papel oyuncuları kimdir?

Dizideki adı Ágata Jiménez olan Nairobi de İspanya? da dünyaya gelmiştir.Gerçek adı Alba Flores’tir. Dizide fedakar babayı canlandıran Moskova yani  Agustin Ramostur, Paco Tous?un oyunculuğu ile hayat bulmuştur. Grubun yaramaz çocuğu Daniel Ramostur Elite dizinde de rol almıştır.

Denver karakterien hayat veren İspanyol oyuncu ise Jaime Lorente’dir. Grubun duygusalı Helsinki dizideki adıyla Mirko Dragic. Sırbistan doğumlu oyuncu Darko Peri’n ta kendisi. Son olarak kuzeni Helsinki tarafından mecburen öldürülen Oslodur. Dizideki adıyla Dimitri Dragic diziye erken veda eden bir karakter. Oslo’yu canlandıran oyuncu ise Roberto García Ruiz’den başkası değil.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar