Amp
Ana Sayfa Yaşam Ömer Dizisi Oyuncuları

Ömer Dizisi Oyuncuları

0

Star TV’nin Pazartesi akşamları yayınlanan yeni sezonda yeni bir dizi olan “ Ömer “ adlı bu dizinin başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay paylaşmaktadır. Diğer Ömer dizisi oyuncuları kimlerdir? Oldukça geniş bir kadroya sahip olan Ömer dizisi kadrosu ise şekilde; Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Gamze Karaduman, Merve Dizdar, Serpil Gül, Gülçin kültür Şahin, Emre Taşkıran, Melike Güner, Zerrin Sümer ve daha birçok usta oyuncu liste yer alıyor dizinin kadrosunun zengin olması ve konusu dizinin izlenmesi konusunda çok fazla önem arz ediyor.

Selahattin Paşalı Kimdir?

İzmir’de Dünya’ya gelen Selahattin Paşalı öğretimini Bodrum’da bitirmiştir. Oyunculuk kariyeri ise Craft Atölye‘de başlamıştır. 2017 yılında “ Kalp Atışı” adlı Show TV dizisinde Alp Sungur karakteri ile adından söz ettirmiştir. Daha sonra 2018 yılında “Bir Umut Yeter” adlı dizide rol almıştır. Leke, Babil ve Netfilx’de yayınlanan Aşk 101 dizisinde Osman Demirkan karakteri ile hayranlarını memnun etti. 2022 yılında “Kurak Günler” filminde Ekin Koç ile başrolü paylaştı.

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır “ Hayat Bilgisi” adlı dizide Törpü karakteri ile tanınıyor. 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu eğitim hayatına yine İstanbul’da Radyo Televizyon olarak tamamladı. Daha sonrasında Ali Sunal ile evliliği çok konuşulsa da şu sıralar müzisyen bir kişiyle evlenmiştir.

Dizi ve Filmleri

Oyunculuk kariyerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi ile başlamıştı bir radyo programında sunucu olarak başlayan oyuncu aktörlüğü ile tanınmaktır. Hayat bilgisi, Yaprak Dökümü, Aramızda Kalsın, Ufak tefek cinayetler, Evlilik hakkında her şey, Tatlı Hayat, Kulüp adlı internet dizisinde Matilda karakterini canlandırmıştır. Şu sıraları “Ömer” adlı dizide başrol karakter olarak yer almaktadır. Güzel oyuncu hem aktörlüğü ile hem de karakteri ile birçok kesim tarafından oldukça fazla beğenilmektedir.

Barış Falay Kimdir?

1972 Balıkesir doğumlu olan Barış Falay eğitim hayatına Ankara ve Diyarbakır arasında tamamlamıştır. Tiyatrocu olan oyuncu birçok tiyatro oyununda bulunmuştur. Tiyatro oyunları ile gündemden düşmemiştir. Üç Kuruşluk Opera, Kamyon, Misafir, Yaşar Ne Yaşar Yaşamaz gibi birçok oyunlarda bulunmuştur. Ayrıca bu oyunlardan bazılarında yönetici olarak da yer almıştır. Eğitmenlik yapmıştır. Barış Falay 2011 yılında yayınlanan Ezel dizisindeki Ali karakteriyle ödül almış olup bu dizide oldukça fazla popüler olmuştur.

Yer Almış Olduğu Diziler

Çiçek Taksi, Tatlı Hayat,  Yarım Elma, Medcezir, Paramparça, Menajerimi Ara ve son olarak da Ömer dizisi oyuncuları kadrosunda şu sıralar yer alıyor.

Ömer Dizisinin Konusu

Dizi bir biyografi dizisi olduğu söylenebilir. Ömer dizisi oyuncuları başrolünde yer alan Ömer; az konuşan sakin bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Üç kardeşin en küçüğü olarak yaşamaktadır. Ömer karakteri ayrıca muhafazakâr bir karakterdir ancak Gamze’ye âşık olması hayatını değiştirecektir ve zorlukları beraberinde getirecektir. Çünkü Gamze daha önce evlenmiş ve bir çocuk annesidir Ömer’den yaşça büyük olan Gamze karakteri ile Ömer’in ilişkisi nasıl ilerler dizinin seyrinde seyirci bu konuda bekliyor. Farklı bir konusu olması seyirci oldukça cezbediyor.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Lütfen Bekleyin...

Abone Olun

En son eklenen haberlerden haberdar olmak istermisiniz? İlk öğrenen olmak için aşağıya e-posta adresinizi ve adınızı girin.
Exit mobile version