Pazartesi, Mayıs 20, 2024
Ana SayfaMagazinPartnerinizle Daha Yakın Olmanıza Yardımcı Olacak Öneriler

Partnerinizle Daha Yakın Olmanıza Yardımcı Olacak Öneriler

Günlük yaşamda partnerlerinizi daha yakın olabilmek ve duygusal bağı her zaman koruyabilmek adına belli başlı kurallar uygulayabilirsiniz. Uygulanan Bu kurallar neticesinde partnerinizle her zaman hem fiziksel hem duygusal anlamda daha yakın olup aradaki bağı her zaman korumaya devam edersiniz.

Meraklı Olun

Merak insanı özellikle ruhen her zaman diri tutan durumlardan biridir. Partnerinize hayatla ilgili neler yapmak istediğine dair ve hayalleriyle ilgili pek çok soru sorabilirsiniz. Birlikte hangi aktiviteleri yapmak istediğini öğrenip Bu doğrultuda hareket edebilirsiniz. Bu yüzden meraklı olmak her zaman ilişkiyi taze tutan ve ilişkinin devamlılığını sağlayan durumlardan biridir.

Savunmasız Olun

İlişki içerisinde İletişim becerisi oldukça önemlidir. Bu yüzden duygu ve düşüncelerinizle ilgili bilmesi ile alakalı savunmasız olarak ona iş dünyamızı açabilir onun da bütün duygu ve düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Duygularla ilgili savunmasız olmak etkilidir. Karşıdaki kişi de duygularını size tam olarak savunmasız nasıl bir şekilde ifade edebiliyorsa eğer karşılıklı anlayış daha iyi bir şekilde sağlanır.

Yargılayıcı Olma

İlişkide karşı tarafın her yaptığını yargılamak sorgulamak genelde karşıdaki kişiyi olumsuz etkileyen durumlardan biridir. Bu yüzden sürekli yargılamak ve eleştirmek yerine onu dinlemeyi empati yapmayı öğrenerek anlayışla yaklaşabilirsiniz. Bu şekilde aradaki duygusal bağ her zaman pekişmeye devam eder. Sürekli eleştirmek karşıdaki kişinin özgüvenini düşürmekten yana olumsuz bir durum oluşturabilir. O yüzden de yargılamak ve eleştirmek yerine her zaman o kişiye destek olup arkasında olmak ve güvende hissetmesini sağlamak da önemlidir.

Partnerinizi Doğrulayın

Parkenizin yaşadığı olumlu ve olumsuz durumlarda her zaman onun yanında olmaya desteklemeyi ve doğrulamaya devam edin. Sizin varlığını hissetmesi size daha fazla güvenmesini sağlar.. Bu güven sonucunda ise ilişkiniz daha da iyi ve olumlu bir şekilde ilerleyerek pozitif yönde ilerler. İlişkide bu duygusal bağ her zaman kuvvetli tutabilmek adına partnerinizle desteğinizi eksik etmemek ve o kişinin her zaman yanında olduğunu bildirmek önemlidir. Bu şekilde Güven ilişkisi de bir yandan pekişmeye devam ederek bağ daha da kuvvetlenir.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar