Pazartesi, Mayıs 20, 2024
Ana SayfaMagazinSevgiliniz Bunları Yapıyorsa Sizden Ayrılmak İstiyordur

Sevgiliniz Bunları Yapıyorsa Sizden Ayrılmak İstiyordur

Partnerinizin sizden uzaklaştığını anlamak istiyorsanız eğer belli başlı davranışlarına dikkat ederek bu durumu çözümleyebilirsiniz. Bazı hareketleri gösteriyorsa eğer partneriniz bu durumda sizden uzaklaştığını ve her geçen gün ilişkinizin koptuğunu fark edebilirsiniz. Bu noktalara Dikkat ettiğinizde partnerinizle bu sorunları konuşup çözmeyi deneyebilirsiniz.

Fiziksel Temas Azalmaya Başlar

Daha öncesinde size sarılmayı seven partneriniz eğer bu durumu azaltıysa ve fiziksel teması her geçen gün azaltıyorsa bu durum ayrılık belirtisi olduğuna işarettir. Tensel temas konusunda eğer karşınızdaki kişide ilgisizlik hissediyorsanız eğer ayrılmak istediğine dair bir belirti olabilir.

Arkadaşlarla Daha Fazla Zaman Geçirir

Sizinle zaman geçirmek yerine daha fazla arkadaşlarıyla ya da dışarıda zaman geçiriyorsa eğer bu durumda sizden uzaklaştığını gösterir. Daha önceleri size ayırdığı vakitleri artık size ayırmıyorsa ve daha çok sosyal hayatta arkadaşlarına ayırıyorsa ilişkiden sıkıldığını da gösterebilir. Böyle bir durumu fark ettiğinizde partnerinizi karşınıza alıp konuşmayı deneyebilirsiniz.

İletişim Azalır

İlişkinin ilerleyen evrelerinde genellikle iletişimin azaldığı görülebilir. Bu durum genelde normal karşılansa da eğer çok fazla kopuk bir sorun yaşanıyorsa böyle bir durumda partnerinizin sizden daha da fazla uzaklaştığını fark edebilirsiniz.  Bu durumda partnerinizi karşınıza alarak bu iletişim kopukluğunu çözmeyi deneyebilirsiniz. Kısa süre içerisinde toparlamak ve iletişimi arttırmak için hiçbir yöntem işe yaramıyorsa ayrılığa doğru gittiğinizin göstergesi olabilir.

Gelecek Hakkında Konuşmazlar

Genellikle ayrılığı düşünen bir partner gelecek hakkında evlilik gibi ciddi konular hakkında konuşmaz. Sizinle ilgili ileriye dönük herhangi bir plan kurmuyorsa eğer bu durum kafasında ayrılık düşüncesinin oluştuğunu gösteriyor olabilir.

Sorunlarınıza Kayıtsız Kalırlar

Hayatımızla ilgili herhangi bir problem yaşıyorsanız eğer partneriniz size karşı ilgis ise bu durumla hiç ilgilenmez. Partneriniz eğer ayrılık düşünüyorsa sizin sorunuzda sizin yanınızda olmaz ve size destek olmaz. Sorunlarınıza karşı tamamen kayıtsız kalarak herhangi bir tepki vermeden umursamadan bir davranış sergilerler. Bu şekilde zor zamanınızda partneriniz eğer size destek olmuyorsa o kişinin ayrılık istediği anlamına geliyor olabilir.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar