Cuma, Mayıs 17, 2024
Ana SayfaEkonomi50 Bin TL İhtiyaç Kredisi Almak İsteyenlere Müjde

50 Bin TL İhtiyaç Kredisi Almak İsteyenlere Müjde

İhtiyaç kredisi kişisel harcamalarınız veya hizmet alımlarınız için ihtiyaç duyduğunuz nakit parayı karşılamak için kullanabileceğiniz bir finansman aracıdır. Eğitim tatil giyim seyahat ve yol gibi birçok farklı ihtiyacınız için bu kredi türünü kullanabilirsiniz. Bu sayede ihtiyaçlarınızı ertelemenize gerek kalmadan bütçenize uygun taksitlerle ödeme planınızı oluşturarak dilediğiniz harcamayı yapabilmiş olursunuz.

TEB ihtiyaç kredisi müşterilerine uzun vade avantajları sunarak geri ödemelerini bütçelerine uygun taksitlerle gerçekleştirme imkanı verir. Bu kredi türü maksimum kullanım vadesi 50.000 TL ye kadar olan kredilerde 36 ay 50.001 TL – 100.000 TL arası 24 ay 100,000 TL üzeri 12 aydır. Cep telefonu tablet ve bilgisayar alımlarında ise farklı vadeler söz konusudur. Bu kredi türü standart ihtiyaç kredisi ürünüdür ve 3 ile 36 ay arası vadelerde kullanılabilir.3 ay erteleme özelliği de bulunmaktadır.

3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredinizi Düşük Faizle Alın

Faiz ve vade oranları müşterilerin Findeks notlarına göre değişiklik gösterebilir. TEB müşterileri CEPTETEB İnternet Şubesi Mobil Uygulama ve teb.com.tr üzerinden kolayca başvuru yapabilirler. Başvurunuz onaylandığı takdirde kredinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. TEB müşterisi olmayanlar ise teb.com.tr üzerinden kolayca başvurabilirler.

Başvurunuz onaylandığı takdirde size en yakın TEB Şubesi ni ziyaret ederek evraklarınızı imzaladıktan sonra kredinizi kullanabilirsiniz. TEB ihtiyaç kredisi müşterilerine 3 ay erteleme özelliği sunar. Bu özellik sayesinde krediyi kullandıktan sonra geri ödemelerinize 3 ay boyunca başlamayabilirsiniz. Bu da sizin bütçenize uygun ödeme planı oluşturmanıza olanak tanır. Faiz ve vade oranları müşterinin kredi notuna göre değişebilir. Findeks notu yüksek olan müşteriler daha uygun faiz ve vade oranlarından faydalanabilirler.

Bütçenize Uygun Ödeme Planı TEB de

TEB ihtiyaç kredisi bireysel finansman ihtiyaçlarınızı karşılamak için sunduğu bir finansman aracıdır. Uzun vade avantajları bütçenize uygun ödeme planı 3 ay erteleme özelliği ve müşterinin kredi notuna göre değişen faiz ve vade oranları ile tercih edilebilir bir seçenektir. TEB müşterisi olmanız durumunda kolayca başvuru yapabilir ve krediyi hemen kullanabilirsiniz.

TEB müşterileri CEPTETEB İnternet Şubesi Mobil Uygulama ve teb.com.tr üzerinden kolayca başvuru yapabilirler. Başvuruları onaylandığı takdirde krediyi hemen kullanabilirler. TEB müşterisi olmayanlar ise teb.com.tr üzerinden başvuru yapabilirler. Başvuruları onaylandığı takdirde en yakın TEB Şubesi ni ziyaret ederek evraklarını imzalayıp kredilerini kullanabilirler.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar