Pazar, Mayıs 19, 2024
Ana SayfaEkonomiGaranti BBVA'dan Cazip Akaryakıt Kampanyası

Garanti BBVA’dan Cazip Akaryakıt Kampanyası

Garanti bankası kampanyası ile ilgi odağı oldu. Son dönemde akaryakıt fiyatlarına yapılan zamların ardından vatandaşlar bankaların sunduğu kampanyaları yakından takip etmeye başladı. Benzin ve motorin fiyatları manşetlere damgasını vurmaya devam ederken, banka promosyonları fırsata dönüştü. Garanti BBVA dikkat çekici bir akaryakıt kampanyası başlattı ve müşterilerine akaryakıt harcamalarında 400 TL nakit iade fırsatı sundu.

Akaryakıt kampanyası başlatıldı. 1 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri ​​arasında Garanti BBVA Cep üzerinden YAKIT400 kodu ile kampanyaya katılan ve Garanti BBVA müşterisi olan müşterilere 400 TL nakit para iadesi yapılacak. Kampanyaya katılım 31 Ağustos’a kadar mümkün.

Akaryakıt Kampanyasının Detayları Ve Koşulları

1 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri ​​arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip Müşteri Olmak İstiyorum adımından ilerleyen ve YAKIT400 promosyon kodunu uygulayan bireysel müşteriler kampanyadan yararlanabilir. 10 Eylül 2023 tarihine kadar Paracard veya kredi kartı ile akaryakıt harcaması yaparak. Kredi kartı veya Paracard başvurusunda bulunan ve kart sahibi olan müşteriler, 10 Eylül 2023 saat 23:59’a kadar ilk defa ve tek işlemde akaryakıt harcaması yaparak kampanyaya katılabilir.

Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere ilk ve tek seferlik yakıt harcamalarının yarısı maksimum 400 TL’ye kadar Paracard’larına bağlı Vadesiz TL mevduat hesaplarına veya Garanti BBVA kredi kartlarına ödül olarak iade edilecektir. Akaryakıt harcaması Paracard ile yapıldıysa ödül ödemesi her ayın 15’ine kadar Paracard’a bağlı aktif Vadesiz TL mevduat hesabına yapılır.

Cep’ten Müşteri Kayıt Yapılıyor

Müşterinin ödeme alabilmesi için Vadesiz TL mevduat hesabının aktif olması gerekmektedir. Kredi kartı ile yapılan akaryakıt harcamalarından kazanılan tutar akaryakıt alımından sonra düzenlenen ilk veya ikinci ekstreye yansıtılacaktır. Ödemeyi alabilmek için müşterinin aktif bir kredi kartına sahip olması gerekmektedir.

Herhangi bir nedenle Garanti BBVA Cep’ten müşteri kayıt işlemini tamamlayıp şubede devam etmeyen müşteriler ödülden yararlanamayacaktır. Kampanya döneminde Garanti BBVA Cep müşterisi olan müşteriler de özel kampanyalardan yararlanabiliyor. Belirlenmiş tarih aralığında sizlerde kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar