Çarşamba, Mayıs 8, 2024
Ana SayfaEkonomiİş Bankası Ev Alma Hayallerinizi Düşük Faiz Oranları İle Gerçekleştiriyor

İş Bankası Ev Alma Hayallerinizi Düşük Faiz Oranları İle Gerçekleştiriyor

İş Bankası ev sahibi olmak isteyen müşterileri için birçok farklı seçenek sunan Ev Kredisi hesaplama aracına sahiptir. Bu hesaplama aracı müşterilerin ihtiyaçlarına uygun olarak farklı vadelerde taksit tutarlarını hesaplamalarını sağlar. Kredi tutarı satın alınacak konutun değeri enerji sınıfı ve kullanım durumuna göre belirlenir ve BDDK tarafından belirlenen sınırlar dahilinde olabilir.

İş Bankası müşterilerine farklı kredi seçenekleri sunarak bütçelerine uygun ödeme planları hazırlamalarına yardımcı olur. Sabit taksitli ev kredisi seçeneği kredi vadesi boyunca aynı taksit tutarını ödemeyi tercih eden müşteriler için idealdir. İndirimli ev kredisi kredi faizinin bir kısmının katkı payı olarak ödenmesiyle daha düşük faiz oranları sunar. Eşit anapara ödemeli ev kredisi her taksitte eşit tutarda anapara ödemesi yaparak toplamda ödenecek faiz miktarını azaltmayı hedefler.

İş Bankasından Düşük Ödemeli Kredi Olanakları İle Ev Alma İmkanı

Düşük ödemelerle başlayan ev kredisi seçeneği müşterilerin vadesi boyunca maaşlarına göre değişen taksitlerle ödeme yapmasına olanak tanırken yüksek ödemelerle başlayan ev kredisi ise tam tersi olarak ilerleyen yıllarda azalan taksitler sunar. Balon ödemeli ev kredisi seçeneği ise müşterilerin belirledikleri aylarda toplu ödemeler yapmalarına imkan tanır. İş Bankası ev kredisi başvurusu yapan müşterilere hızlı ve kolay bir ön değerlendirme yaparak kredi onayını kısa sürede iletebilmektedir. Kredi tahsis ücreti taşınır ve taşınmaz rehin tesis ücreti ekspertiz ücreti gibi masraflar da ev kredisine özel faiz oranlarından faydalanarak kredilendirilebilir.

Eşit anapara ödemeli ev kredisi seçeneği ile her taksitte eşit tutarda anapara ödemesi yaparak toplamda ödeyeceğiniz faizin azaltılmasını sağlayabilirsiniz. Düşük ödemelerle başlayan ev kredisi seçeneği ile ev kredinizi vadesi boyunca maaşınızın belirli aralıklarla ve gelir artışı beklentinize bağlı olarak artan taksitlerle ödemek istediğinizde yararlanabilirsiniz.

Ev Alma Hayalinizi İş Bankası İle Gerçekleştirin

Yüksek ödemelerle başlayan ev kredisi seçeneği ise tam tersi yüksek ödemelerle başlayan ve ilerleyen yıllarda azalan taksitli bir seçenektir. Bu seçenekler arasından size en uygun olanını seçebilir ve ev sahibi olma hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Müşteriler İş Bankası şubelerine başvurarak ev kredisi seçenekleri ve ödeme planları hakkında detaylı bilgi alabilirler. İş Bankası müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunarak ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürmelerinde yardımcı olmaktadır.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar