Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ana SayfaEkonomiQNB Finansbanktan Rehinsiz Taşıt Kredisi Programı

QNB Finansbanktan Rehinsiz Taşıt Kredisi Programı

QNB Finansbank yeni ürünü Rehinsiz Taşıt Kredisi ile müşterilerine rehin zorunluluğunu kaldırıyor. Kredi imkanı sunarken müşterilerine 48 aya varan vade uygun faiz oranları kişiselleştirilebilir ödeme planı ve sabit ya da esnek kredi seçenekleri sunuyor.

Rehinsiz Taşıt Kredisi binek ve hafif ticari araçlar için kullanılabilir. Bu kredi seçeneği kredi konusu aracın teminata alınması gerekliliğini ortadan kaldırıyor. Ancak gerekli görüldüğü takdirde ek teminat talep edilebileceği unutulmamalıdır.

QNB Finansbank tan Rehinsiz Taşıt Kredisi 48 Aya Varan Vade İmkanları

Rehinsiz Taşıt Kredisi ni kullanmak isteyen müşteriler 0 kilometre ile 5 yaş arasındaki araçlarda 48 aya kadar vade imkanından faydalanabilirler. 6-8 yaş arasındaki araçlar için ise aracın yaşının vade ile toplamı 10 yılı geçmeyecek şekilde ödeme planı oluşturulur.

El araçlarda ise fatura tutarı yerine aracın kasko değeri dikkate alınır. Bu sayede müşteriler araçlarının gerçek değerine göre kredi alabilirler. Kredilendirme oranları yeni ve 2. El araçlar için aynıdır.

Rehinsiz Taşıt Kredisi faiz oranları oldukça uygun. Bu kredi seçeneğinde faiz oranı %2.97 olarak belirlenmiştir. Ayrıca kredi tahsis ücreti de sadece %0.5 seviyesinde tutulmuştur.

Yenilikçi Kredi Seçenekleri QNB Finansbank ta

QNB Finansbank Rehinsiz Taşıt Kredisi ile müşterilerine daha esnek bir kredi imkanı sunuyor. Müşteriler kredi ödeme planlarını kişiselleştirebilirler. Sabit veya esnek kredi seçenekleri arasından tercih yapabilirler. Rehinsiz Taşıt Kredisi araç sahibi olmak isteyenlerin finansal yükünü hafifletiyor. Krediye başvurmak oldukça kolay. Müşteriler QNB Finansbank ın internet sitesi veya mobil uygulaması aracılığıyla kredi başvurusu yapabilirler. Başvuru sonucu ise hızlı bir şekilde iletilir.

QNB Finansbank müşterilerine sunduğu yenilikçi kredi seçenekleri ile öne çıkıyor. Rehinsiz Taşıt Kredisi müşterilerin ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilir ödeme planı uygun faiz oranları ve esnek kredi seçenekleri ile ön plana çıkıyor. Kredi başvuruları için QNB Finansbank internet sitesini üzerinden başvurabilir ya da en yakın şubelerimize başvuru yapabilirsiniz.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar