Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ana SayfaDünyaTozkoparan İskender (2023) Aile, Çocuk, Aksiyon

Tozkoparan İskender (2023) Aile, Çocuk, Aksiyon

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Tozkoparan İskender, Tozkoparan İskender Gölge dizisinin bir tarihi, macera, aksiyon, komedi ve fantastik türünde olduğunu ve senaryosunu Selin Arapkirli ve Caner Güler’in kaleme aldığını, yönetmenliğini de Bora Onur’un üstlendi. Şevki Es’in yönetmen olduğu Selin Arapkirli ve Özgür Ağaoğlu’nun senaryosunu yazdığı Tozkoparan İskender Gölge, her hafta Pazartesi günleri TRT ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Tozkoparan İskender Gölge Dizisinin Konusu Nedir?

Yüzlerce yıl önce dünyamıza düşen bir göktaşına dokunarak fantastik güçler elde eden kemankeş İskender, gelecekten gelerek bütün dünyaya kötülük yaymayı arzu eden çok kötü bir düşmanla karşı karşıya. Bu savaş devam ettikçe İskender, arkadaşlarının da yardımını ile kötülüğün, hakimiyeti ele geçirmesine engel olacak. Dizinin temel öğeleri olan fantastik güçlere sahip olan İskender’in, gelecekten gelen bir düşmanla mücadele ettiği ve arkadaşlarının da yardımını alarak kötülüğün hakimiyetini engellemeye çalıştığı şeklinde özetleriz.

Tozkoparan İskender Gölge Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor?

2 sezon yayınlanan Tozkoparan İskender gölge dizisi Beykoz ve Çekmeköy ilçelerinde çekilmiştir. Tozkoparan İskender Gölge dizisinin de yine aynı bölgelerde çekildiği zannedilse de tam bir bilgi henüz elimize ulaşmadı. Tozkoparan İskender’in orijinal serisi, TRT 1’de iki sezon boyunca yayınlanmış ve 46. bölümde sezon finali yapmıştır. Daha sonra, aynı karakterle bir devam dizisi olan “Tozkoparan İskender: Gölge” adıyla yeniden ekranlara gelmiştir

Tozkoparan İskender Gölge Dizisinde Rol Alan Oyuncular

Gökmen Tuğral Batuhan – Büyük İskender, Çağan Efe Ak – İskender, Leya Kırşan – Elif Baharvadi

Cem Uçan – Sultan Alp Arslan, Tuana Naz Tiryaki – Asya Türkönder, Deniz Erayvaz – Arda Tatlıdilli,

Yağız Kılınç – Sinan Karayaman, Berat Efe Parlar – Cenk ve Burak Alkaş – Fikri

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar