Pazar, Nisan 28, 2024
Ana SayfaEkonomiTürkiye’de En Çok Kazanç Sağlayan Youtuberlar

Türkiye’de En Çok Kazanç Sağlayan Youtuberlar

En çok kazanan Youtuberlar ürettikleri içerikler ile en sevilenler ve izlenenler arasında yerini aldı. İçerik üreticilerinin kazandığı ücretler bu alana yönelmelerindeki sebeplerden bir tanesi. Türkiye’de sayıları günden güne artarak devam eden ve en çok kazanan Youtuberlar’ı sizler için derledik.

Enes Batur

Enes Batur videoları ile yıllardır gündemden düşmeyen Youtuberlar arasında ilk sırada yer alıyor. Oyun, müzik, parodi videolarıyla başarı elde eden Batur, izleyici kitlesi sayesinde yüksek kazançlar sağlıyor. Fazlasıyla izlenen ve gündem olan Youtuber çektiği filmler ve kliplerle de izleyici kitlesini günden güne genişletiyor.

Orkun Işıtmak

2011 yılında katıldığı Youtube platformu Orkun Işıtmak’ın kazanç kapısı haline geldi. Her kitleye hitap eden videoları milyonlarca beğeni ve izlenme alıyor. Eğlence amaçlı videolar paylaşan Işıtmak, başarıları ile kazançlarını arttırmaya devam ediyor.

Barış Özcan

Barış Özcan çektiği sıra dışı videolar ile dikkatleri fazlasıyla üzerine çekiyor. Bilgi dolu paylaşımları ve ürettiği farklı içerikler Barış Özcan’ı daha özel kılıyor. Nitelikli içerikleri ile paylaşımlarına devam eden Özcan, en çok kazanan Youtuberlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kurgu ve konuları ile farkını ortaya koyan Barış Özcan popülerliğini yitirmeden paylaşımlarına devam ediyor.

Duygu Köseoğlu

Her konuştuğu gündemde olay yaratan Duygu Köseoğlu günden güne tanınırlığını arttırıyor. Makyaj videolarıyla bu uygulamaya adım atsa da farklı alanlardaki işleri ile ön plana çıkıyor. Youtube dışında farklı platformlarda da bir kitleye sahip olan Duygu Köseoğlu, günden güne kazançlarını arttırıyor.

en çok kazanan youtuberlar

Ruhi Çenet

Uzun yıllardır entelektüel paylaşımlarıyla izleyenlerini bilgilendiren Ruhi Çenet, videoları ile Youtube platformunda fark yaratıyor. Ruhi çenet kendi anlatım tarzı ve ses tonu ile videolarını daha ilgi çekici bir hale getiriyor. Gezdiği ülkeler ile insanların ufkunu genişletiyor. Bu başarılı Youtuber ilgi çekici paylaşımları sayesinde yüksek kazançlar elde ediyor.

Oğuzhan Uğur

Eğlenceli videoları ve programlarıyla gündeme gelen Uğur, son yıllarda gündemde olan en ünlü Youtuberlar arasındadır. Pinç! programının sunuculuğu ile piyasaya çıksa da son dönemlerde farklı kategorilerde içerikler üretmektedir. Aynı zamanda şarkıcılık ve oyunculuk yapan Oğuzhan Uğur, gündemde yerini koruyarak başarılarını arttırmaktadır. Bu başarılar Oğuzhan Uğur’un en çok kazanan Youtuberlar arasında yer almasını sağlamıştır.

Danla Biliç

Danla Biliç çektiği makyaj videoları ile gündeme gelse de günümüzde daha farklı platformlarda karşımıza çıkmakta. Biliç’in çektiği videolarda yer alan dikkat çekici başlıklar bu ismin tanınmasını sağladı. Birçok farklı sosyal medya platformunda yüksek kitlelere sahip olan Biliç, kazandığı paralarla fazla kazananlar arasında yer aldı. Danla Biliç’in ünlülerle yayınladığı videolar da herkes tarafından oldukça seviliyor. Eğlenceli konseptlerle paylaşımlarına devam eden Biliç en çok kazanan Youtuberlar arasında ilk sıralarda yerini koruyor.

İlginizi Çekebilir;

Merve Özkaynak

Kısa zamanda yüksek izleyici kitlesine sahip olan Merve Özkaynak ünlü bir vlogger fenomen haline geldi. Genel olarak makyaj videoları ile ön plana çıktı. Ancak yeni ürünlerin tanıtımını yapan videolar sayesinde binlerce izleyici kitlesine sahip oldu. Diksiyonu, mimikleri, naif ses tonu ve güzelliği ile gönüllere taht kurdu. Bu izleyici kitlesi sayesinde de kendine yeni bir kazanç kapısı elde etmiş oldu. Youtube sayesinde en çok kazanan Türk Youtuberlar arasında yerini aldı.

Berkcan Güven

Çok küçük yaşlarda içerik üretmeye başlayan Berkcan Güven adeta ekran karşısında büyüdü. En çok kazanan Youtuberlar arasında olan Güven’in kitlesi tamamen kendine özgü. Herkes tarafından tanınan ve farklı içerikleri ile gündemden düşmeyen genç başarısı ile yükselmeye devam ediyor.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar