Çarşamba, Mayıs 8, 2024
Ana SayfaGündemBakan Yerlikaya, Düzensiz Göçmen Sorununa Karşı Mesajlar Verdi!

Bakan Yerlikaya, Düzensiz Göçmen Sorununa Karşı Mesajlar Verdi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya düzensiz göçmen sorununa ilişkin vatandaşlarla bir araya gelerek mesajlar verdi. Bakan Yerlikaya, operasyonların gerçekleştirilmesi ile teknik ekiple birlikte göçmen kaçakçılığıyla ilgili “tek tek nefeslerini keseceğiz”dedi.

BAKAN YERLİKAYA, YILLAR ÖNCE VALİLİK YAPTIĞI AĞRI’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2010-2012 yıllarında valilik görevini üstlendiği Ağrı’da vatandaşlarla buluştu. Havaalanında protokol tarafından karşılanan Bakan Yerlikaya, Ak Parti Gençlik Kolları tarafından, “Fahri memleketiniz serhat şehrimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz bakanım” yazısının yer aldığı bir pankart  açtı. Yerlikaya, programına ilk önce valiliği ziyaret ederek başladı. Ayrıca valilikte gerçekleştirdiği ziyarette Bakan Yerlikaya şeref defterini imzaladı. Vali Mustafa Koç, milletvekili Ruken Kilerci, Belediye Başkanı Metin Karadoğan’ın katıldığı toplantıda diğer kurum yöneticileri de katılım sağladı. Toplantı basına kapalı olarak yapıldı. Toplantının ardından Bakan Yerlikaya, AK Parti İl Başkanlığı’na geçti ve burada partililerle buluştu.

BAKAN YERLİKAYA “SİYASETTE TATİL, DİNLENME YOK”

Bakan Yerlikaya, yeni bir seçimden çıktıklarını belirterek yerel seçimlere odaklandıklarını ifade etti. Sözlerini sürdüren Yerlikaya, “Allah’ın izniyle; yerel seçimlerden de büyük bir zaferle çıkacağız. Buna yürekten inanıyor ve milletimize güveniyoruz.”dedi. Siyasette tatilin ve dinlenmenin olmadığını dile getiren Yerlikaya, dinlenmenin olmadığını vurguladı. Sözlerine devam ederek, “Türkiye Yüzyılı’nda kara ve deniz sınırlarımızdan, kent ve kırsal alan güvenliğine kadar hiçbir iç güvenlik başlığının bu toprakların sorunu olmasına izin vermemekte kararlıyız”dedi.

“ÇEVRİMİÇİ OLARAK SANAL DÜNYADA DA ETKİN OLACAĞIZ”

Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı kapsamında 600 bin personelle görev aldıklarını belirtti.  Canla başla çalıştıklarını dile getirerek göçmen kaçakçılığına kadar her alanda çalıştıklarını vurguladı. Ağrı’da 112 Acil çağrı merkezi inşaatının da yapıldığını belirtti. Sözlerine devam eden İç İşleri Bakanı Yerlikaya, “Suçu önleme ve aydınlatmada büyük katkı sağlayan kamera ve plaka tanıma sistemlerinden oluşan Kent Güvenlik Yönetim Sistemini şehrimizde 179 noktada faaliyete geçirdik. Her ay, ayrıntılı değerlendirmeler yaparak, suçları önleyici hizmetlere odaklanıyoruz.”dedi. Ayrıca, suçların aydınlatılmasına yönelik çalışmalara hız verdiklerini dile getirdi. Sahada etkin olacaklarını söyleyerek çevrimiçi olarak sanal dünyada da etkin olacaklarını vurguladı. Düzensiz göçle ilgili uyuşturucuyla, suç ve suçlularla mücadelede etkin olacaklarını söyleyen Yerlikaya, terörle mücadelenin, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edeceğinin altını çizdi.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar