Cuma, Mayıs 3, 2024
Ana SayfaYaşamKardeşinin Onayıyla Yaşam Destek Ünitesi Kapatıldı!

Kardeşinin Onayıyla Yaşam Destek Ünitesi Kapatıldı!

Silvina Luna, kardeşinin onayı ile yaşam destek ünitesi kapatıldı. Ünlü oyuncu 2011 senesinde kalça estetiği ameliyatı geçirdi. Ameliyatın ardından yaşadığı ciddi komplikasyonlar, Luna’nın sağlığını olumsuz etkiledi. Uzun bir süredir yaşam destek ünitesine bağlı olarak mücadele veren oyuncu, kardeşinin onayıyla yaşam destek ünitesinin kapatılmasına karar verildi. Ameliyat sonrası yaşadığı sağlık sorunları, Luna’nın hayatını büyük ölçüde etkiledi ve böbrek yetmezliği gibi ciddi komplikasyonların meydana gelmesini sağladı. Ünlü oyuncu, uzun bir tedavi sürecinden geçti, fakat beklenen sonuca ulaşamadı.  Arjantinli oyuncu Silvina Luna yaşam ünitesine bağlı yaşıyordu, fakat kardeşinin onayı ile yaşam destek ünitesinin kapatıldığı açıklandı. 43 yaşındaki oyuncunun genç yaşta yaşamını yitirmesi, sevenlerini yasa boğdu.  Sağlığı son dönemde bakteriyel bir rahatsızlık nedeniyle hızla kötüleşen oyuncu, bu trajik olayın arkasında 2011 yılında geçirdiği kalça estetiği ameliyatından dolayı olduğu belirtildi. Ünlü oyuncunun geçirdiği operasyonu yapan doktor Aníbal Lotocki, Luna ve diğer üç hastanın şikayeti üzerine suçlu bulunmuş, fakat tutuksuz yargılanmıştı.  Ameliyatı yapan doktorun, Luna ve diğer kadınların vücuduna yasaklı bir kimyasal madde enjekte edildiği iddiası yer alıyor.

Dünyaca Ünlü Oyuncu Silvina Luna, Estetik Ameliyat Sonucu Neler Yaşadı?

2014 Temmuz ayında böbrek taşı nedeniyle hastaneye kaldırılan oyuncu, sağlık sorunları yaşadı. Bu durumu bir estetik cerrahın uyguladığı metakrilat işlemine bağlamıştı. 31 Ağustos 2023 tarihinde kötü geçen estetik ameliyatın ardından yaşadığı komplikasyonlar nedeniyle, 43 yaşında hayatını kaybetti. Silvina Luna’nın kaybı ise ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Ünlü Oyuncunun Ölümü Sevenlerini Yasa Boğdu!

Ünlü oyuncunun ameliyatını gerçekleştiren doktor “Yanlış tıbbi müdahale” yaptığı için suçlu bulunsa da tutuksuz yargılanmasına karar verilmişti. 2011 senesinde geçirdiği kalça estetiği sonucunda büyük komlikasyonlar yaşayan dünyaca ünlü oyuncu Silvina Luna bir süre yaşam destek ünitesinde tedavisine devam edilmişti. Tedavinin olumsuz yanıtlanmasının ardından kardeşi tarafından yaşam destek ünitesinin kapatılması için onay verildi.

Silvina Luna Kimdir, Kaç Yaşında ve Nerelidir?

21 Haziran 1980 doğumlu olan Silvina Luna, Arjantin’in Rosario şehrinde dünyaya geldi. Eğitimini tamamlayan başarılı oyuncu 17 yaşında Buenos Aires’e taşındı. Burada çalışmalarını sürdürürken ilk önce sekreterlik ve modellik yaptı. Çalışmalarına ara vererek Miami’ye taşındı ve Big Brother 2 yarışmasına katılım gösterdi. İlerleyen süreçte tekrar Arjantin’e dönen ünlü oyuncu, son dönemlerinde, Ricardo Piñeiro Modellik Ajansı için modellik yaptı. Ayrıca, Celebrity Splash adlı yarışmada da yer aldı. Dünyaca ünlü oyuncu Silvina Luna, oyunculuk alanında da kendisini geliştirmek için Julio Chávez’den oyunculuk dersleri aldı. Bu eğitimlerin ardından çeşitli televizyon yapımlarında konuk oyuncu olarak ekranlarda yer aldı.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar